Reviews

Ben je nieuwsgierig naar wat anderen vonden van de cursussen van Grow Opleidingen?

Lees hieronder enkele reacties

null

Heel blij met deze cursus. Ik heb de metamorfosemassage anders geleerd, maar vind jouw methode erg fijn (veel meer contact met de voet). Ook belangrijk om zelf de behandeling te ontvangen en zo zelf te ervaren hoe het voelt. Je hebt een prettige manier van lesgeven en er is alle ruimte voor vragen. Voelt ook veilig om vragen te stellen. Geeft duidelijk en uitgebreid antwoord. Heldere uitleg. Inhoudelijk ook goed. Veel kennis.. Duidelijke filmpjes en mooie bondige teksten!!! Top!
Marianne Fieten - Voetreflextherapeut
null
null
null
null
null
Ik heb de online cursus Metamorfosemassage van Grow gevolgd en ben daar heel tevreden over. Het is ingedeeld in allemaal duidelijke, hapklare brokken zodat je snel juist dát stuk kunt opzoeken dat je interesseert of waar je gebleven bent. De video's zijn helder en de toegevoegde tekst is uit te printen. Dit maakt het een heel praktische cursus. 

Zelf heb ik de Metamorfosemassage ooit anders aangeleerd gekregen, en deze andere, voor mij nieuwe manier vind ik mooier.

Door zonder olie te werken, voel je de blokkades namelijk veel beter. Als mijn vingers nu haperen, blijf ik op die plek masseren om de energie aan het stromen te krijgen. Voorheen gleed ik gewoon overal overheen met mijn vingers door de olie. Dat werkt ook hoor, maar nu kan ik bewuster en effectiever werken. Ik ben er blij mee!

Heleen de Lang - voetreflextherapeut
Ik ben na de prachtige en inspirerende webinar over voetreflexmassage van Eugenie gelijk ingestapt in de cursus. En het is zo fijn... Heel gestructureerd kun je zelf alle lessen volgen en er is een weekplanning. Eugenie geeft bij alle lessen uitleg in hele duidelijke video’s. Daarnaast hebben we met alle cursisten 1 keer in de twee weken digitaal les en dat is fijn om dingen uit te wisselen en extra uitleg te krijgen. Ik heb nu alle 3 massage onderdelen gedaan en ik kan nu een volledige ontspannende voetreflex massage geven. Ik oefen op mezelf, mijn ouders en mijn man en ze vinden het heerlijk. Ik ga naast mijn B&B een eigen salon beginnen. Dank je wel Eugenie voor het verder laten uitkomen van mijn droom.’


Petra Mast

Ik heb al vaker online trainingen gedaan maar vind ze vaak moeilijk te volgen. Deze cursus Voetreflexmassage is uit kleine stapjes opgebouwd waardoor het heel makkelijk ging. De video’s zijn ook heel duidelijk. Zeker in combinatie met de teksten. Door de wekelijkse begeleidende mails, bleef ik goed bij de les .


Angeliene Ansems - masseur