Online cursus Metamorfosemassage incl. praktijkles

Een methode voor transformatie en bewustwording

Praktijkles op 28 maart of 28 juni

Ieder mens beschikt over kwaliteiten en talenten. Bij veel mensen komen deze niet tot uiting doordat overtuigingen of gedachtepatronen dit belemmeren. Deze overtuigingen kunnen blokkades veroorzaken. 


Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door het reflexgebied van de wervelkolom te behandelen, kunnen deze blokkades worden herkend en losgelaten worden. Metamorfosemassage helpt om terug te keren naar je originele ‘blauwdruk’.


Een Metamorfosemassage heeft een diepgaand ontspannend effect. De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest. 


Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen en zeer effectief bij spanningen, ADHD, concentratieproblemen, slaapproblemen, autisme, hormonale klachten, het verwerken van trauma's en rouwverwerking en in het eindstadium van ziektes. Ook als iemand geen klachten heeft, biedt de Metamorfosemassage een heerlijke ontspanning.


Reacties na een Metamorfosemassage

  " Ik kan weer genieten"

  " Ik weet wat met te doen staat"

  " Ik heb weer zelf vertrouwen"

  " Ik merk dat ik durf te zeggen wat er op mijn hart ligt, zonder boos te worden en zonder dat ik bang ben voor wat een ander ervan vindt."

Effectief bij spanningen, ADHD, autisme, rouwverwerking en het verwerken van trauma's

Na het volgen van de cursus

  ➤ Kun je de Metamorfosemassage toepassen op de voeten, de handen en het hoofd.
  ➤ Kun je deze behandeling direct en vol zelfvertrouwen toepassen in je praktijk.
  ➤ Beschik je een behandeling waarmee je iedereen kunt behandelen, ongeacht leeftijd of aard van de klacht en waarmee je de gezondheid kunt  versterken en kwaliteit van het leven kunt verbeteren.
  ➤ Beheers je een behandeling waarmee je het effect van je andere behandelvorm(en) versterkt.

➤ Kun je je cliënten ondersteunen bij ziekte, rouw en in de laatste fase van het leven.

Ik heb de online cursus Metamorfosemassage van Grow gevolgd en ben daar heel tevreden over. Het is ingedeeld in allemaal duidelijke, hapklare brokken zodat je snel juist dát stuk kunt opzoeken dat je interesseert of waar je gebleven bent. De video's zijn helder en de toegevoegde tekst is uit te printen. Dit maakt het een heel praktische cursus. 

Zelf heb ik de Metamorfosemassage ooit anders aangeleerd gekregen, en deze andere, voor mij nieuwe manier vind ik mooier.

Door zonder olie te werken, voel je de blokkades namelijk veel beter. Als mijn vingers nu haperen, blijf ik op die plek masseren om de energie aan het stromen te krijgen. Voorheen gleed ik gewoon overal overheen met mijn vingers door de olie. Dat werkt ook hoor, maar nu kan ik bewuster en effectiever werken. Ik ben er blij mee!

Heleen de Lang - voetreflextherapeut

Opzet van de cursus

Je doorloopt de cursus in je eigen tempo.

Het lesmateriaal bestaat uit duidelijke instructievideo's, van zowel de theorie- als de praktijklessen.

Van elke les kun je de samenvatting downloaden. 


Wanneer je alle online lessen hebt doorlopen rond je de cursus af met een praktijkles.

Tijdens de praktijkles nemen we de hele massage nog een keer door en is er voldoende gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Vervolgens ga je de behandeling uitwisselen met een mede-cursist, zodat je de Metamorfosemassage zelf ook kunt ervaren

Daarna ontvang je een certificaat.


Je ontvangt toegang tot de besloten Facebookgroep. Hier kun je al je vragen stellen, ervaringen delen of afspreken voor een uitwisseling.


Én je houdt life-time toegang tot het cursusmateriaal.


De cursus is geaccrediteerd bij KTNO, erkend door VNRT, BATC, FAGT, NVST, VIV en VBAG) en NSG (9 punten voor sport, wellness en sport-zorg). Ben je bij deze organisaties aangesloten ontvang je voor deze cursus je studiepunten.

Wat vonden anderen van de cursus Metamorfosemassage...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Goede uitleg

Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title

Vandaag de Metamorfose massage mogen leren van Eugenie. 

Eugenie is een warm persoon die met veel liefde over haar vak...

Geplaatst door Mandy Deen op Vrijdag 9 oktober 2020

Ms. Nameless
Add Your Stars
€ 127,- excl. btw

Online cursus Metamorfosemassage incl. praktijkles

➢  Studeren in je eigen tempo, in je vertrouwde omgeving

➢  Toegang tot de volledige cursus

➢  Toegang tot de besloten FB groep

➢  Deelname aan praktijkles (4 uren)

➢  Certificaat (na deelname praktijkles)

➢  Geaccrediteerd door KTNO (K8926),  VNRT en NSG

➢  Je kunt direct starten

Heel blij met deze cursus. Ik heb de metamorfosemassage anders geleerd, maar vind jouw methode erg fijn (veel meer contact met de voet). Ook belangrijk om zelf de behandeling te ontvangen en zo zelf te ervaren hoe het voelt. Je hebt een prettige manier van lesgeven en er is alle ruimte voor vragen. Voelt ook veilig om vragen te stellen. Geeft duidelijk en uitgebreid antwoord. Heldere uitleg. Inhoudelijk ook goed. Veel kennis.. Duidelijke filmpjes en mooie bondige teksten!!! Top!
Marianne Fieten - Voetreflextherapeut

Start vandaag nog!