Grow Opleidingen

Bedankt voor het aanvragen van de 'Methodiek voor het bepalen van de reflexzones op de voet'. Je ontvangt deze binnen 5 minuten in je mailbox.Terwijl je hierop wacht wil ik je vragen om onderstaande tekst te lezen. Hierin geef ik nog wat meer uitleg over voetreflexmassage. Je hebt zojuist mijn video gedownload waarin ik je uitleg hoe je de reflexzones op de voet kunt bepalen. Als je deze methodiek begrijpt, kun je de reflexzones van het hele lichaam terugvinden.


En dat is handig, want door de reflexzones op een bepaalde manier te bewerken kun je invloed uitoefenen op het lichaam en daarmee op iemands gezondheid en welbevinden.  Je stimuleert het zelfherstellend vermogen.Voetreflexmassage is een prachtige methode om het zelfherstellende vermogen te stimuleren


Zelf ben ik met voetreflexmassage in aanraking gekomen tijdens het herstel van mijn burnout. Ik was er zo van onder de indruk, dat ik heb besloten om me om te scholen.

Inmiddels kan ik wel zeggen dat voetreflexologie mijn passie is.


Mijn motto is dat iedereen dit zou moeten kunnen. Voor je jezelf, je omgeving en als je een praktijk hebt, voor je klanten. 


Iedereen heeft er baat bij en mijn overtuiging is dat het de wereld en het leven een stukje mooier maakt. Op deze manier wil ik daar een bijdrage aan leveren. Als je iets doet, doe het dan goed


Alleen weten waar je de reflexzones kunt vinden is echter niet voldoende om een goede voetreflexmassage te geven. Daar is meer voor nodig!


Omdat je deze methodiek hebt aangevraagd, weet ik dat je interesse in hebt in voetreflexologie. Dat je hier graag mee aan de slag zou gaan.


Daarom wil ik je naast deze instructievideo de mini-cursus Voetreflexmassage aanbieden. Deze cursus bied je de mogelijkheid om hier op een laagdrempelig manier kennis mee te maken.Wat ga je leren

In deze cursus leer je een korte voetreflexmassage, waarbij je je cliënt diepe ontspanning laat ervaren. 


Hiermee activeer je de para-sympathicus, het deel van het zenuwstelsel dat zorgt voor opbouw en herstel. 


Deze korte voetreflexmassage is zeer geschikt als kennismakingsbehandeling of als aanvulling op bijvoorbeeld een lichaamsmassage of schoonheids-/pedicurebehandeling. 


Wanneer je deze voetreflexmassage integreert in je eigen behandelmethodiek vergroot je het effect van je behandeling. Kenmerken van de cursus

  • je krijgt direct toegang tot de lessen
  • de lessen bestaan uit duidelijke instructievideo's en uitgeschreven teksten
  • je volgt de lessen in je eigen tijd en in je eigen tempo
  • je oefent zelfstandig de grepen en technieken
  • je houdt onbeperkt toegang tot de cursus.Wanneer je er nu voor kiest om deel te nemen betaal je geen €47, maar slechts €25.


Klik op onderstaande button en gebruik de code VOETEN om de korting toe te passen.

© Grow Opleidingen 2017 - 2020           algemene voorwaarden       Privacystatement