Bedankt voor het aanvragen van de 'Methodiek voor het bepalen van de reflexzones op de voet'. Je ontvangt deze binnen 5 minuten in je mailbox.Terwijl je hierop wacht wil ik je vragen om onderstaande tekst te lezen. Hierin geef ik nog wat meer uitleg over voetreflexmassage en heb ik een supertof aanbod voor je wat je maar 1x krijgt. Je hebt zojuist mijn video gedownload waarin ik je uitleg hoe je de reflexzones op de voet kunt bepalen. Als je deze methodiek begrijpt, kun je de reflexzones van het hele lichaam terugvinden.


En dat is handig, want door de reflexzones op een bepaalde manier te bewerken kun je invloed uitoefenen op het lichaam en daarmee op iemands gezondheid en welbevinden.  Je stimuleert het zelfherstellend vermogen.


Mijn motto is dat iedereen dit zou moeten kunnen. Voor je jezelf, je omgeving en als je een praktijk hebt, voor je klanten. Iedereen heeft er baat bij en mijn overtuiging is dat het de wereld en het leven een stukje mooier maakt. Daarom wil ik je een uniek eenmalig aanbod doen. Als je iets doet, doe het dan goed

Alleen weten waar je de reflexzones kunt vinden is niet voldoende om een goede voetreflexmassage te geven. Daar is meer voor nodig!


Omdat je deze methodiek hebt aangevraagd, weet ik dat je interesse hebt in voetreflexmassage. Dat je hier graag mee aan de slag zou gaan.


Daarom wil ik je naast deze instructievideo 'Methodiek voor het bepalen van de reflexzones op de voet' de mini-cursus Voetreflexmassage aanbieden.

In deze superwaardevolle cursus leer je een korte voetreflexmassage geven, waarbij je je cliënt diepe ontspanning laat ervaren. 


Deze korte voetreflexmassage (van ca. 20 minuten) is zeer geschikt als kennismakingsbehandeling of als aanvulling op bijvoorbeeld een lichaamsmassage of schoonheids-/pedicurebehandeling.


Wanneer je deze voetreflexmassage integreert in je eigen behandelmethodiek vergroot je het effect van je behandeling. Kenmerken van de cursus

  • je krijgt direct toegang tot de lessen
  • de lessen bestaan uit duidelijke instructievideo's en uitgeschreven teksten
  • je volgt de lessen in je eigen tijd en in je eigen tempo
  • je oefent zelfstandig de grepen en technieken
  • je houdt onbeperkt toegang tot de cursus.Wanneer je er nu voor kiest om deel te nemen betaal je geen €47, maar slechts €25.


Klik op onderstaande button en gebruik de code VOETEN om de korting toe te passen.