Access Bars® is een zachte drukpunten behandeling op het hoofd, die ervoor zorgt dat de energie in je lichaam weer gaat stromen waardoor fysieke en/of mentale blokkades in het lichaam worden opgelost. Er ontstaat weer rust in het hoofd en ruimte in het lichaam.

Het geeft helderheid en inzicht.  lees verderMetamorfosemassage

Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door het reflexgebied van de wervelkolom te behandelen, kunnen blokkades worden herkend en losgelaten worden. 

Metamorfosemassage helpt om terug te keren naar je originele ‘blauwdruk’.

lees verder

Lymfedrainage via Reflexologie

Deze behandeling op de reflexzones van het lymfestelsel, is een zachte, ontspannende massage die ervoor zorgt dat het lymfestelsel in het hele lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt het overtollig vocht sneller afgevoerd en het immuunsysteem gestimuleerd. lees verder

Voetreflextherapie bij Stressklachten

Stress is heeft een grote impact op de gezondheid. Tijdens deze bijscholing leer je wat stress is en wat de gevolgen zijn van (langdurige) stress op het lichaam. Ook leer je een zeer zachte voetreflexbehandeling die er op is gericht de balans in het lichaam weer te herstellen. lees verder

Voetreflextherapie bij Slaapklachten

Slecht slapen heeft een negatieve invloed op de gezondheid. Belangrijk dus om hier als therapeut aandacht aan te besteden. Tijdens deze bijscholing krijg je inzicht in het fenomeen slapen, de fysiologie, de pathologie en de samenhang met andere klachten.
Ook leer je hoe je middels voetreflextherapie het slaappatroon kunt verbeteren. lees verder


Grow Opleidingen Access Bars
Grow Opleidingen Metamorfosemassage
Grow Opleidingen Lymfedrainage via Reflexologie
Grow Opleidingen Voetreflextherapie bij Stressklachten
Grow Opleidingen Voetreflextherapie bij Slaapklachten